.

Gun uw gordijnen de unieke flow van Forest en uzelf het comfort van de Forest Shuttle® gemotoriseerde gordijnrailsystemen. Uw gordijnen hangen schitterend soepel en u bedient ze vanuit uw stoel. Met één druk op de knop opent en sluit u uw gordijnen in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer en waar u maar wilt.

Snel en geruisloos.


Met de Forest Shuttle® loopt u niet meer elke morgen alle kamers in en uit om de gordijnen open te doen, dat kan anders en aanzienlijk comfortabeler. De Shuttle® zorgt er, samen met de Forest gordijnrailsystemen, bovendien voor dat uw gordijnen altijd prachtig soepel hangen.

Open èn gesloten!


Domotica is een systeem waarmee u al uw elektrische voorzieningen in huis aan kunt sturen. De Forest Shuttle® kan met elk Domotica systeem communiceren.


Forest Shuttle® systemen en de Forest gordijnrailsystemen vormen samen een onverslaanbare combinatie als het op geruisloze bediening aankomt. Door de soepele loop van de gordijn-railsystemen en de ultrastille motor is het geluid van bewegende gordijnen nooit storend.

De Forest Shuttle® beschikt over een vrijloopfunctie en de mogelijkheid van handbediening. Handig en praktisch als de stroom een keer uitvalt.

De 24 Volts motor van de Forest Shuttle® is stekkerklaar en mag door iedereen worden aangesloten.

Een simpel trekje aan het gordijn is voldoende om deze te laten bewegen.

De Forest Shuttle® gemotoriseerde rail kan ook gebogen worden.

Uniek is de 10 jaar garantie op de Forest Shuttle®.

.